INTERVIEWS

Total data : 88 Page 1 of 9
  • SAJAMA CUT

  •  SAJAMA CUT
  •  SAJAMA CUT is one of the most underrated veteran indie-rockers from Indonesia. Their latest incarnation is Marcel, Dion, Arta, Hans & Banu. GODSIGMA, their latest release is an all killer no filler album that you should check out. 


    SAJAMA CUT: “Setelah pandemi berakhir, Gue pribadi akan makan di warung dan pergi ke toko buku ”


    [interview.aldy / pics.sajama cut docs / nov 2020]     


     

    read more
  • JUNA RORIMPANDEY

  •  JUNA RORIMPANDEY
  • CHEF JUNA RORIMPANDEY is one of the Jury on Indonesian Masterchef, a series of cooking shows. Also the head chef in Hell's Kitchen Indonesia. He is also a restorateur and do projects with several food brands. He is also a die-hard fan of Game of Thrones and big bikes. 


    CHEF JUNA: “I love the quarantine. I Enjoy time off and doing nothing.”


    [interview.aldy / pics.chef juna docs/ july 2020]     




    read more
  • DISKORIA

  •  DISKORIA
  •  DISKORIA adalah Fadli Aat dan Merdi SImanjuntak. Mereka adalah DJ duo, Party-maker dan music enthusiast yang memainkan lagu-lagu Pop Indonesia dan juga mengkoordinasi gigs-gigs party bersama SUARA DISKO. Terakhir mereka baru merilis single bersama Dian Sastrowardoyo.


     


    DISKORIA: “Timbul keresahan kami melihat musik Indonesia dianak-tirikan di club, bahkan dilarang untuk diputar.”


    [interview.aldy / pics.diskoria docs / june 2020]     

    read more
  • ALVIN YUNATA

  •  ALVIN YUNATA
  • Alvin Yunata adalah gitaris dari TEENAGE DEATH STAR dan juga bermain salah satu inisiator IRAMA NUSANTARA, sebuah yayasan peng-arsipan dan library digital musik-musik Indonesia lama.


     


    ALVIN: “Stay at home with your family and enjoy it while you can.”


    [interview.aldy / pics.aldy / june 2020]      

    read more
  • REKTI YOEWONO

  •  REKTI YOEWONO
  • Rekti Yoewono adalah vokalis/gitaris unit psych/prog-rock The SIGIT dan juga bermain bass di band stoner-rock Mooner. Selain memproduseri band-band baru, dia juga seorang kolektor piringan hitam.


     


    REKTI: "Gw udah ga peduli sama pemerintah euy, dari dulu juga ga peduli sih atau lebih tepatnya ga berharap."


    [interview.aldy / pics.rekti docs / may 2020]     

    read more
  • KROWBAR

  •  KROWBAR
  • Krowbar adalah seorang MC Hip-hop sekaligus lyricist. Debut albumnya Swagton Nirojim yang dipenuhi dengan lirik-lirik nakal dan sample '70s funk/psychedelia sangat direkomendasikan.


    KROWBAR: "Sebagai seorang musisi gue gak pernah mikir. Sebagai rapper, pantang gua ereksi kalau ga denger lagu sendiri."


    [interview.aldy / pics.burhan amaludin / des 2019]    

    read more
  • THE ADAMS

  •  THE ADAMS
  • The Adams adalah band power-pop yang sudah lama berkarya di skena independen, dan juga sering bermain di festival-festival besar maupun gigs yang lebih intim.


    THE ADAMS: "Agterplaas adalah bagaimana membangun sesuatu dari nol dan menyelesaikan semua kendala."


     


     

    read more
  • STELLAR LEUNA

  •  STELLAR LEUNA
  • Stellar Leuna is a Sydney-based illustrator, who also plays bass for the doom/sludge outfit, Potion.


    STELLAR: "I don't like listening to anything too fast while drawing as i find it really distracting."

    read more
  • SALVITA DECORTE

  •  SALVITA DECORTE
  • Salvita Decorte is an Indonesian actress, who also does modelling and painting. She plays in the gore-thriller "The Night Comes For Us".


    SALVITA: "I do like the feeling of being someone else."

    read more
  • INTERVIEW DENDY DARMAN

  •  INTERVIEW DENDY DARMAN
  • Interview: Julius @juliuzickboy


    Video: Taufik Nofrizal @taufiknofrizal


    @bastards_

    read more
Total data : 88 Page 1 of 9
ORDER
  • Male
  • Female
  • S
  • M
  • L
  • XL
Masukkan Angka berikut
HOW TO ORDER
  • Isi Data diri di form pada bagian ORDER.
  • Nanti kita sms/email konfirmasi pemesanan ke email yang dicantumkan.
  • Pemberitahuan pengiriman & no rek BCA lewat sms/email.
  • Konfirmasi via sms / email / Line / BBM setelah transfer.
  • Paket pesanan akan dikirim hari senin-jumat / pagi-sore setelah transfer dikonfirmasi. Dikirim langsung ke alamat rumah yang dicantumkan via JNE / TIKI / POS INDONESIA.

 

  • Fill in the ORDER form on the Order section menu.
  • We will sms/email you the order confirmation.
  • We will text or email you our bank account for the wire transfer.
  • When you already transfer the sum of money concerning the order, please kindly confirm via email / sms / Line / BBM.
  • The package will be delivered monday-friday after the transaction/transfer has been done. Will be delivered straight to your house via JNE / TIKI / POS INDONESIA.
OUR CONTACTS

www.thebastardsofyoung.com

Order from 9 AM - 7 PM

LINE: bastards_of_young


Phone : 0812-2002-9263 (SMS only)

 

 


 

  • STAY IN TOUCH
©2015 The Bastards Of Young    developed by javwebnet